TERMÉNYFELVÁSÁRLÁSI ÁRAK:
Étkezési búza: 64.203,61 Ft (tonna)
Napraforgómag: 140.553,90 Ft (tonna)
Takarmánykukorica: 60.021,85 Ft (tonna)
Takarmányárpa: 55.089,02 Ft (tonna)
Repcemag: 159.621,06 Ft (tonna)
Full-fat szója: 210.961,02 Ft (tonna)
ÜZEMANYAGÁRAK:
Gázolaj ára: 647 Ft
Benzin ára: 650 Ft
DEVIZA KÖZÉPÁRFOLYAM:
EUR: 395,06
USD: 371,09
CHF: 408,46
GBP: 461,67
Hirdetés
Megjelent a RAPOOL idei repcevetőmag-katalógusa

Megjelent a RAPOOL idei repcevetőmag-katalógusa

Hírek - 2020.05.07

Csírára kiszerelt, frakcionált vetőmagok extra csávázással és repcebiztosítási szolgáltatással. A gyorsan változó környezetünkben megjelenő egyre újabb kihívásokra adnak választ a RAPOOL legújabb hibridjei és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások, melyeket a 2020. évi vetőmag-katalógusunkban részletesen bemutatunk.

Elismert és széles körben vizsgált hibridek átfogó portfólióját kínáljuk valamennyi termőhelyre. Modern repcehibridjeink nem csak a nagy termés, a magas olajtartalom és a magas szintű betegség-ellenállóság biztosítékát nyújtják, bennük éppúgy megtalálható a legújabb RLM-S fómarezisztencia, mint a tarlórépa sárgaságvírusával (TuYV) szembeni rezisztencia, valamint a betakarítási időpont rugalmas megválasztását lehetővé tevő kipergés-ellenállóság is. Napjainkban ezek az innovatív fejlesztések jelentik a megoldást az olyan termesztéstechnológiai igényekre, mint a csökkentett talajművelés, az optimalizált tápanyagellátás és növényvédelmi eljárások, a betakarítási és vetési idő rugalmassága; valamint az egyre szélsőségesebb időjárási tényezők hatásaira.

A repcenövények erőteljes kezdeti fejlődését a legkorszerűbb gomba- és rovarölő csávázószerek mellett az idei évtől a magra felhordott kiegészítő anyagok biztosítják nehéz körülmények között is. További újdonság, hogy jelentősen növeljük azon hibridek körét, melyek vetőmagja alapszolgáltatásként frakcionált a korábbiaknál is homogénebb, egyöntetűbb szántóföldi kelés érdekében. Változatlanul 1,5 millió csíraképes magot tartalmaz minden zsák, a repcetermesztés kockázatai pedig már a vetéstől kezdve csökkenthetők kedvezményes repcebiztosítási programunkkal.

Szíves figyelmébe ajánljuk a RAPOOL 2020-as repcevetőmag-portfólióját, különös tekintettel újdonságainkra. Célunk, hogy a repcetermesztés a jövőben is a magyar növénytermesztés egyik legstabilabb és legjövedelmezőbb ágazata maradjon; mert a repce a hivatásunk.

 RP repcekatalogus 2020 cimoldal 2020maj

A RAPOOL idei repcevetőmag-katalógusa letölthető a képre kattintva.

 

rapool feher alapra minBlum Zoltán
ügyvezető
RAPOOL Hungária Kft.
www.rapool.hu



 

Címkék: innováció, repce, biztosítás, RAPOOL, hibridrepce, újdonság, ajánlat, TuYV, tarlórépa sárgaságvírusa, kipergés-ellenállóság, fómarezisztencia, RLM-S, frakcionált, repce hibrid
Friss hírek
Kiemelt hírek

Ezt olvasta már?

Antibiotikum-rezisztens baktériumok környezeti ...

Magyarország több száz pontján vizsgáltak két közegészségügyi szempontból kritikusnak számító baktériumfajt a ...